Fietstotaal Giel Caris

Fietstotaal Giel Caris is een fietsenzaak waar u altijd terecht kunt voor het repareren, en een goed advies voor het kopen van u nieuwe fiets/elektrische fiets. In onze winkel staat kwaliteit 32 jaar vakmanschap en een deskundig advies hoog in het vaandel.

Naast een uitgekiend assortiment fietsen, onderdelen, accessoires en kleding vindt u in onze winkel alles wat u nog meer fietsplezier kan bezorgen, zoals een ruime collectie fietsen van de bekende merken: QWIC, Vandijck, Keola en Giant.

Naast een uitgekiend assortiment fietsen, onderdelen, accessoires vindt u in onze winkel alles wat u nog meer fietsplezier kan bezorgen. Wij kunnen u al een elofiets aanbieden voor de prijs van €1499,= van het merk KEOLA met een uitneembare accu van 15,6 ah 36v 561 kw met een actieradius van 100 km. inclusief gratis  servicebeurt. Al deze fietsen tegen een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding en natuurlijk de goede nazorg door een eigen werkplaats. Ook voor gebruikte fietsen kunt u bij ons terecht, die hebben wij reeds vanaf 100,- euro. op=op=op=op=op=op=op=op

 

Zadels

Wij zijn u adres voor Tempur zadeldekjes tegen zadelpijn!. Meer hier over op www.fietszadeldekje.nl.
Ook zijn wij dealer van Enjoy zadels en in het bezit van de popometer zadelmeetsysteem. Met dit systeenm kunen we een perfect zadel voor u opmeten.  Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar www.enjoy-cycling.nl of neem contact met ons op.


Fietsdragers
Voor fietsdragers en het huren van fietsendragers kan u ook bij ons terecht. kijk voor meer informatie en prijs op www.fietsendrager-verhuur.nl.
Wij leveren ook de best geteste fietsdragers voor de elektrische fietsen; Uebler. Kijk voor meer
informatie op www.uebler.nl.

De koffie staat altijd klaar! Graag tot ziens bij FietsTotaal Landgraaf!

Onze merken