Fietsverzekeringen

Wij bieden drie verzekeringen aan via onze partners ENRA en Unigarant. Als u ANWB-lid bent krijgt u 5% korting op een verzekering bij Unigarant, u kunt dit eenvoudig aangeven in het bestelformulier. 

  1. Fietsverzekering ENRA
  2. Fietsverzekering Unigarant
  3. Doorlopende Fietsverzekering Unigarant
ENRA

Een nieuwe fiets. Daar hoort de allerbeste verzekering bij. Want iedereen wil natuurlijk wel graag (fiets)mobiel blijven. Gelukkig kan dat met de ENRA fietsverzekering. Want die verzekert u drie, vier of vijf jaar lang van blijvend fietsplezier.

Met de ENRA fietsverzekering is uw fiets naar keuze verzekerd tegen diefstal of tegen diefstal en schade (de zogeheten cascoverzekering incl. diefstal). Bij diefstal ontvangt u van uw tweewielerspecialist een nieuw gelijkwaardig exemplaar.
Bij schade aan uw fiets zal hij, indien u heeft gekozen voor de  cascoverzekering (incl. diefstal), deze weer vakkundig herstellen. En als dat niet meer mogelijk is zal hij u een gelijkwaardig exemplaar leveren. Ook heeft u bij de cascodekking van de ENRA fietsverzekering recht op vele extra's. Comfort alom dus.

De verzekering kent geen eigen risico bij diefstal, geen afschrijving gedurende de gehele verzekerde periode en er is gedurende de eerste vier jaar van de verzekering een prijsstijging van maximaal 4% per jaar meeverzekerd*.

Vraag uw tweewielerspecialist dus altijd naar de ENRA fietsverzekering. Hij zal u er graag mee van dienst zijn.

Aanvragen Fietsverzekering ENRA

* Bij een verzekerde periode van vier of vijf jaar is de meeverzekerde prijsstijging dus maximaal 16 % in het 4e jaar. Deze prijsstijging geldt niet voor tweedehands/gebruikt verzekerde fietsen. Bij een vijfjarige verzekering is in het vijfde verzekeringsjaar de maximale uitkering 100% van het verzekerd bedrag.

Unigarant

Uw fiets gestolen of kapot door een ongeluk? Met de Unigarant Fietsverzekering bent u uitstekend verzekerd. Eén van de redenen waarom onze Fietsverzekering door de Consumentenbond in 2013 is uitgeroepen tot 'beste uit de test'. U kunt bovendien zelf bepalen hoe lang u uw fiets wilt verzekeren, per maand of per jaar.

  • Direct een nieuwe fiets bij diefstal of totaal verlies binnen 3 jaar
  • Stel zelf uw Fietsverzekering samen
  • Accessoires eenvoudig meeverzekerd
  • Keuze uit betalen per jaar of per maand

> Aanvragen Fietsverzekering Unigarant
> Aanvragen Doorlopende Fietsverzekering Unigarant